Continuă lucrările de creștere a eficienței energetice la blocurile din Petroșani

104

Vremea s-a încălzit, iar acum lucrările de creștere a eficienței energetice la clădirile rezidențiale pot continua. Este și cazul proiectului care vizează Blocul 4 de pe str. General Dragalina, unde lucrările sunt în plină desfășurare.

”Vremea blândă a permis constructorului să continue această investiție. Imobilul este prins în proiectul care vizează reabilitarea termică a cinci blocuri turn din municipiul Petroșani pentru care s-a semnat contractul de proiectare și execuție în vara anului trecut, lucrările fiind finanțate parțial din fonduri europene. Valoarea totală a proiectului este de 10.026.166, 29 lei, dintre care 3.775.078,46 reprezintă contribuția Uniunii Europene”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

În același pachet sunt cuprinse Bl. 120 și Bl. 122 de pe str. 1 Decembrie 1918, Bl. 22 de pe str. Aviatorilor, Bl. 7 de pe str. Avram Iancu și Bl. 4 de pe str. General Dragalina. Implementarea proiectului vizează creșterea eficienței energetice a imobilelor și scăderea consumului de energie.

Carmen COSMAN – PREDA