Învățământ modern cu fonduri europene, la Petroșani

128

Unitățile de învățământ preuniversitar au șansa de a se moderniza cu fonduri europene, prin PNRR. Iar școlile din Petroșani pregătesc proiectele ce urmează să fie depuse.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a avut astăzi o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din Petroșani, în cadrul căreia a fost analizat stadiul proiectelor care vor fi depuse în cadrul apelului de propuneri de proiecte ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

”Copiii de astăzi reprezintă viitorul țării noastre, iar informația pe care o acumulează la această vârstă îi ajută în dezvoltarea viitoare, devenind astfel cetățenii responsabili ai României de mâine. Trebuie să sprijinim prin toate mijloacele procesul educațional și să ne asigurăm că acesta se derulează la cele mai înalte standarde, ceea ce include și dotarea școlilor cu echipamente moderne și tehnologii inovatoare de învățare pentru copii”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Carmen PREDA