Strada Maleia a intrat în reabilitare. Proiect de peste 10 milioane de lei implementat de Primăria Petroșani

113

Strada Maleia a intrat în reabilitare. Proiectul este de peste 10 milioane de lei și este implementat de Primăria Municipiului Petroșani cu fonduri alocate prin PNI ”Anghel Saligny”.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a precizat că valoarea totală a investiției este de 10.022.478,62 lei, din care alocarea financiară pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” este de 9.794.690,19 lei.

”Prin modernizarea acestor străzi va crește siguranța circulației autoturismelor și confortul participanților la trafic, însă realizarea acestui obiectiv investițional vizează și reducerea cantității de praf, reducerea zgomotului și a vibrațiilor”, a explicat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Licitația pentru reabilitarea străzilor Maleia și General Vasile Milea a fost adjudecată. Trei asocieri de firme și-au disputat lucrarea finanțată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”După analizarea celor trei oferte, câștigătoare a fost desemnată asocierea de firme PROACTIV,PRIMEX CONS SRL,DRUPO S.R.L., INGRUT (subcontractant).

Carmen COSMAN – PREDA