Recunoștință și respect pentru familiile longevive din Petroșani

151

Primăria și Consiliul Local Petroșani au premiat astăzi 24 de cupluri care au împlinit mai mult de jumătate de veac împreună.

Evenimentul, devenit deja tradițional la Petroșani, se înscrie în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Familiei. Cele 24 de familii care, în ciuda greutăților inerente vieții, au împlinit 50 și chiar 60 de ani de căsătorie, au primit flori, diplome, șampanie, dar și un premiu în bani din partea municipalității în semn de recunoștință și respect față de acești oameni.

”Pentru Primăria și Consiliul Local al Municipiului Petroșani a devenit o tradiție de suflet ca, de Ziua Familiei, să premiem aceste familii care, pentru noi toți, sunt un exemplu de urmat. Sunt cei care au făurit România de astăzi, care au trecut împreună peste toate greutățile vieții, sunt părinții și bunicii noștri, spre care ne îndreptăm de fiecare dată când avem nevoie de un sfat sau de o mângâiere chiar dacă, la rândul nostru, acum suntem adulți.
La mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru noi, pentru comunitatea în care trăim și îi asigur de întregul meu respect și întreaga gratitudine pentru viața pe care și-au pus-o în slujba familiilor și a obștii”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA