Sediu nou pentru biroul de la Petroşani al Casei de Pensii

584

Biroul de la Petroşani al Casei Județene de Pensii Hunedoara va funcționa într-un spațiu nou, propice pentru desfășurarea activității. 

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi a precizat că pensionarii din Valea Jiului merită să beneficieze de condiții decente atunci când au o problemă de rezolvat la această Instituție, iar actualul sediu, care funcționează la parterul Casei de Cultură ”Ion Dulămiță” din Petroșani, este impropriu, inclusiv din cauza configurației acestuia.

Din acest motiv, am semnat un memorandum cu reprezentanții Casei Județene de Pensii Hunedoara pentru amenajarea unui sediu corespunzător, în care să funcționeze acest birou.
Locația va fi la parterul fostei Școli Generale nr. 5 din Petroșani, pentru amenajarea căruia vom asigura fondurile necesare, astfel încât să existe spații suficiente și condiții propice pentru buna desfășurare a activității cu publicul, iar Casa Județeană de Pensii va închiria spațiul de la Primăria Municipiului Petroșani.
 În Valea Jiului sunt aproximativ 25.000 de pensionari și pentru ei m-am zbătut să creez condiții decente și să găsim, de comun acord, un spațiu propice desfășurării activității Casei Județene de Pensii”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani. 

Carmen COSMAN-PREDA