Absolventul cu media 10 la Bacalaureat, premiat de Primăria Municipiului Petroșani

155

Primăria Municipiului Petroșani l-a premiat astăzi pe absolventul care a obținut media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Alexandru Bălanesc de la Colegiul Național Mihai Eminescu Petroșani.

Primarul municipiului Petroșani este cel care l-a premiat pe Alexandru, în numele Primăriei și al Consiliului Local petroșani.

”Îmi face mereu o deosebită plăcere să premiez performanța, fie că este vorba despre rezultatele deosebite la învățământ, sport sau în orice alt domeniu. Astăzi am avut bucuria de a-l recompensa pe Alexandru Bălanesc, absolvent al Colegiului Național Mihai Eminescu Petroșani, care a obținut media 10 la Examenul de Bacalaureat. Ne mândrim cu rezultatele lui, care vorbesc despre calitatea actului educațional din municipiul Petroșani și despre seriozitatea acestor tineri. Îl felicit pe Alexandru pentru rezultatele deosebite, precum și pentru admiterea la Facultatea de Medicină, îi urez mult succes pe viitor și îmi exprim speranța că se va întoarce acasă să profeseze”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Alexandru Bălănesc este singurul elev din Valea Jiului care anul acesta a obținut media 10 la Bacalaureta.
Carmen COSMAN – PREDA