Început de an școlar cu multă emoție la Petroșani

110

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a fost prezent astăzi la toate unitățile de învățământ din municipiul Petroșani pentru a fi alături de elevi, părinți și cadre didactice la primul sunet al clopoțelului.

A fost multă emoție, iar evenimentele au fost astfel programate încât primarul Tiberiu Iacob – Ridzi să le poată ura tuturor elevilor și preșcolarilor un an plin de realizări.

Cu provocări, cu speranțe și, mai ales, cu multă încredere, clopoțelul a sunat astăzi începerea noului an școlar.
Am fost alături de elevii din Petroșani în această zi atât de importantă din viața de elev, care deschide calea spre cunoaștere. M-am întâlnit cu părinții și bunicii celor mici, cărora le mulțumesc pentru prezență și pentru că îi susțin și îi încurajează pe acești minunați copii, care reprezintă viitorul nostru.
De asemenea, adresez mulțumiri Părintelui Protopop Gabriel Bulf și tuturor preoților care au fost astăzi alături de noi și au oficiat slujbele religioase la unitățile de învățământ din Petroșani.

Educația are un rol primordial în viața oricărei comunități, iar ca primar al municipiului Petroșani am susținut și voi susține întotdeauna activitatea didactică, sistemul de învăţământ cu tot ce presupune acesta, inclusiv prin crearea de parteneriate educaționale între unitățile de învățământ din localitate și administrația publică locală, fiind un partener de încredere atât pentru dascăli cât şi pentru elevi.
Doresc să le urez elevilor din toate ciclurile de învățământ un an școlar plin de succese, de realizări, cu rezultate cât mai bune la învățătură, dar și în activitățile extrașcolare!
Mult succes cadrelor didactice și tuturor celor implicați în actul educațional!”, este mesajul transmis de edilul din Petroșani cu ocazia începerii noului an școlar.

Carmen COSMAN  – PREDA

(Foto: Facebook Tiberiu Iacob – Ridzi)