”Penalul – moralist” Ștefan Adrian Jurca, concediat DISCIPLINAR de la Mina Livezeni după ce a CHIULIT!

Penalul – moralist Ștefan Adrian Jurca, fostul lider de sindicat de la Mina Livezeni care a jucat banii minerilor în afaceri falimentare și a fost condamnat pentru evaziune fiscală, nu a plecat de bună voie de la mina de unde a încasat bani frumoși, inclusiv prin inducerea în eroare a sindicaliștilor de bună credință. A fost concediat disciplinar din cauză că a CHIULIT de la muncă, nu o zi, nu două, ci mai bine de o lună consecutiv. Asta după ce a mai fost o dată sancționat, cu avertisment scris, pentru o faptă similară!

Rămas fără ocupație și fără sumele suplimentare din activitatea sindicală, Ștefan Adrian Jurca îi atacă, pe rețelele de socializare, pe cei care nu i-au cântat sau nu îi cântă în strună sau care i-au dejucat într-un fel sau altul planurile. Lui sau celor în slujba cărora se pune vremelnic pentru diverse avantaje.

Puțini sunt însă cei care mai știu că falsul justițiar Ștefan Adrian Jurcă (așa cum ar vrea el să pozeze, să fie perceput!) nu a părăsit mina Livezeni pentru că se săturase de munca ”grea” depusă, ci a fost CONCEDIAT ca urmare a unor GRAVE abateri disciplinare. Se întâmpla în decembrie 2016, în urmă cu exact 5 ani, când avea și calitatea de pensionar pentru limită de vârstă.

Fostul lider de sindicat de la mina Livezeni, Stefan Adrian Jurca, avea ca atribuții de serviciu urmărirea producției. Numai că, la un moment dat, prin 2016 s-a săturat să tot urmărească producția și nu a mai dat pe la serviciu. Practic, din iulie 2016, de când și-a depus dosarul de pensionare, a intrat brusc în foaie de boală. Pentru ultimele două luni din anul 2016 nici măcar certificat medical nu a mai adus și, în ciuda înștiințărilor oficiale, nici pe la Mina Livezeni nu a mai dat.

A încălcat grav Codul Muncii și Contractul Colectiv de Muncă și a intrat în comisia de disciplină, care a decis desfacerea contractului de muncă, pe motive disciplinare.

Între timp, Jurca își tot caută locul. A pozat în salvatorul Complexului Energetic Hunedoara, și-a dorit să fie directorul companiei, și-a dorit să fie mare om de afaceri, dar a eșuat lamentabil, spun unele surse că s-ar fi văzut chiar și primar sau măcar vreun șef pe undeva.

Până una alta este doar un CONDAMNAT penal pentru evaziune fiscală, cu mai multe executări silite pe numele lui, dar cu pretenții de mare justițiar! Și în plus cu renumele de ȚEPAR.

Carmen COSMAN – PREDA

https://blogdejurnalist.ro/2021/02/09/adrian-jurca-de-la-sindicalistul-cu-aspiratii-de-director-general-care-se-visa-condescu-la-pensionarul-cu-gura-punga-de-la-merele-padurete/

https://blogdejurnalist.ro/2021/07/06/caracatita-decrepita-jurca-stefan-adrian-jurca/

Ștefan Adrian Jurca – un țepar dovedit ÎN INSTANȚĂ! A înșelat zeci de mineri, pe care i-a determinat să ia credite în favoarea lui. E încă în libertate!