Ambulanța socială din Geoagiu, lăsată ”moștenire” în familie de primarul Cărăguț?!

Vești interesante vin, din nou, dinspre Geoagiu, acolo unde primarul Vasile Cărăguț este suspectat că a folosit în interes propriu, mai bine de un an, ambulanța socială achiziționată pe fonduri europene pentru a deservi Centrul de Zi pentru persoane vârstnice, adică persoanele cu probleme din Geoagiu.

După ce informațiile au devenit publice (n.r. amănunte AICI), iar ADR Vest a precizat, într-un răspuns către Informația, că mijlocul de transport trebuie folosit strict în scopul declarat și aprobat prin contractul de finanțare și va solicita UAT Orașul Geoagiu ”un punct de vedere referitor la modalitatea și regimul de utilizare a ambulanței sociale achiziționate prin proiectul finanțat prin POR 2014-2020”, autoturismul pe care oamenii din Geoagiu l-au văzut condus în nenumărate rânduri de primarul Vasile Cărăguț a ajuns acolo unde trebuia să fie de la început: la Centrul de Zi.

Interesant este, conform informațiilor noastre, că ambulanța socială este cumva lăsată ”moștenire”, în familie. Astfel, Vasile Caragut și-ar fi găsit înlocuitor la volanul autoturismului și a predat mașina noului angajat, nimeni altul decât Marian Stelian Dănuț, din familie, verișorul lui primar, angajat ca șofer.

Carmen COSMAN – PREDA